TheDome

ANCIENT GREECE RELOADED

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ

Η εναλλακτικη του Facebook ονομαζεται: Doctrinum!
Αναρωτήθηκες ποτέ σου τις εξής ερωτήσεις;

Υπάρχει κάποια αληθινή εναλλακτική επιλογή του Facebook;

Γιατί να ήθελες να αλλάξεις από το Facebook σε κάποια άλλη κοινωνική πλατφόρμα;

Σε ενδιαφέρει πραγματικά να κρατήσει τα προσωπικά σου δεδομένα προσωπικά;

Σε έχει πλέον εκνευρίσει το γεγονός ότι όλα σου τα προσωπικά σου δεδομένα ξεπουλιούνται προς πάσης φύσεως (γνωστούς και άγνωστους) τρίτους;

Σε έχει εκνευρίσει πλέον το γεγονός ότι το κάθε τρολ, σπαμερ κτλ., εκμεταλλευόμενοι την ανωνυμία του διαδικτύου σου επιτίθενται ή στέκουν εμπόδιο σε κάθε σοβαρή σου προσπάθεια να προωθήσεις το δικό σου έργο (επαγγελματικά και μη);

Μα πάνω από όλα: σε έχουν εκνευρίσει οι τοξικοί άνθρωποι που μόνο το κακό σου θέλουν;

Τέλος, θα ήθελες να είχες έναν τρόπο ώστε να μπορούσες να επικοινωνήσεις με την υπεύθυνή ομάδα – απευθείας και άμεσα – ώστε να εκφράσεις τις ιδέες σου ή τις ανησυχίες σου;


Η απάντηση, και λύση, στα παραπάνω ερωτήματα ονομάζεται: Doctrinum!


Οπότε τίθεται το ερώτημα: Τι στην ευχή είναι το Doctrinum;

Σκέψου το Doctrinum ως το Facebook σε ντοπαρισμένη μορφή!


Με άλλα λόγια: Το Doctrinum δημιουργήθηκε απευθείας από τα μέλη της Αρχαίας Ελλάδας (του Ancient Greece Reloaded ή AGR εν συντομία) με επίκεντρο τα εξής:

Ασφάλεια
Τα προσωπικά δεδομένα να μένουν προσωπικά
Διαφάνεια
Ελευθερία (έκφρασης)
Αλληλοσεβασμός
Χαρά, δημιουργία και ενθουσιασμό
Τη δημιουργία ενός στέκι, όπου θα μπορούν να μαζευτούν άνθρωποι ώστε να εκφράσουν τις ιδέες τους δίχως διακρίσεις ή φόβο… μία πλατφόρμα όπου τα μέλη της θα σεβόντουσαν ο ένας τον άλλον και θα σεβόντουσαν τις προτιμήσεις των άλλων μελών.


Συνεπώς, οι προγραμματιστές του Ancient Greece Reloaded αναρωτήθηκαν τι θα επιθυμούσαν να χρησιμοποιούσαν οι ίδιοι σε καθημερινή βάση… και έτσι δημιουργήθηκε το Doctrinum.


Και πως ακριβώς λειτουργεί το Doctrinum;

Όπως αναφέρθηκα παραπάνω, το Doctrinum είναι το Facebook σε ποιο προχωρημένη μορφή. Μπορεί να κάνει ότι ακριβώς το Facebook αλλά επιπροσθέτως διαθέτει και τα ακόλουθα:

Το δικό του Φόρουμ
Το δικό του Blog
Τη δικιά του αγορά
Σελίδες και προσωπικές αλληλογραφίες
Οικονομικές συναλλαγές μεταξύ μελλών
Και η λίστα στην ουσία είναι ατελείωτη…

( Θυμήσου: Το Doctrinum δημιουργήθηκε απευθείας από τα μέλη την Αρχαίας Ελλάδας ώστε να το χρησιμοποιούν οι ίδιοι προσωπικά, εξ ου και είναι τόσο προχωρημένο!!!)

Με άλλα λόγια, κάνοντας χρήση του Doctrinum μπορείς ταυτοχρόνως να κάνεις ότι κάνεις στο Facebook αλλά παράλληλα να τρέχεις το δικό σου Blog εντός του Doctrinum, να αρθρογραφείς στο Φόρουμ, να τρέχεις τις δικές σου σελίδες (επαγγελματικές και μη), να διαθέτεις τη δική σου αγορά και πάρα πολλά ακόμα!


Και πόσο κοστίζει να χρησιμοποιείς το Docrtinum?

Μηδέν!!!

Τούτο σημαίνει πως αν πραγματικά σου αρέσει αυτό που θα συναντήσεις μέσα στο Doctrinum, τότε αν το επιθυμείς (υποχρεωτικά δεν είναι) στήριξε το project του AGR είτε μέσω μίας απευθείας δωρεάς από το PayPal ή μέσω του Patreon που αυτό σε καθιστά επίσημο υποστηρικτή της Αρχαίας Ελλάδας.

ΔΕΝ πουλάμε τα δεδομένα των χρηστών μας ώστε να βγάλουμε χρήματα μέσω μίας τρίτης Χ-εταιρίας.


Γίνε και εσύ ένας Patreon της Αρχαίας Ελλάδας

Στήριξε το Project του AGR απευθείας μέσω PayPal


Ένα άλλο σημαντικό γεγονός που διαχωρίζει το Doctrinum (ή το Ancient Greece Reloaded γενικός) είναι ότι τα προσωπικά σου δεδομένα προστατεύονται από οποιονδήποτε.

Για αυτό ακριβώς το λόγο τα μέλη του Doctrinum έχουν απευθείας και πλήρης πρόσβαση σε όλα τους τα δεδομένα και μπορούν οι ίδιοι να αποφασίσουν τι θα δημοσιεύεται ή τι θα ήθελαν να κρατήσουν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια αλλονών.


Μίλα σε ΟΛΟΥΣ τους ακόλουθους σου!

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες, στο Doctrinum δεν υπάρχουν κρυφά μπλοκαρίσματα προς τους ακόλουθους σου (ώστε να σε αναγκάσουν να πληρώσεις).

Δηλαδή: αν έχεις 10000 ακόλουθος και "ποστάρεις" κάτι… η αναφορά σου θα ενημερώσει και τα 10000 άτομα που σε ακολουθούν δίχως να χρειαστεί να πληρώσεις οτιδήποτε.


Και αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να διαγράψεις το λογαριασμό σου, τότε τι ισχύει;

Τότε ο λογαριασμός σου κλείνει άμεσα και όλα σου τα δεδομένα διαγράφονται τελείως!!!

Δεν υπάρχουν κάποια μυστικά server ώστε να κρατάν αντίγραφα των δεδομένων σου. Άπαξ και αποφασίσεις να διαγράψεις το λογαριασμό σου, όλα σου τα δεδομένα διαγράφονται και αυτά μαζί με αυτόν.


Τέλος, ποιο είναι το πρώτο μας βήμα ώστε να κρατάμε μακριά κάθε λογής spammers, trolls και κάθε λογής τοξική ύπαρξη;

Απλά: ώστε να κάνεις εγγραφή θα πρέπει να εισάγεις και το κινητό σου τηλέφωνο (π.χ. +306946123456) ώστε να σου έρθει ένα μήνυμα με τον κωδικό ενεργοποίησης του λογαριασμού σου.

( Σημείωση:
Προτείνουμε πως αν χρησιμοποιήσεις το ιδιοτικό κινητό σου τηλέφωνο, μετά την εγγραφή να μπεις στα settings σου και να διαγράψεις το τηλέφωνό σου.
Αν είναι το επαγγελματικό σου κινητό και σκοπεύεις να δημιουργήσεις μία σελίδα της επιχείρησής σου ίσως τότε να ήθελες να κρατήσεις τον αριθμό ώστε να μπορούν να σε βρίσκουν απευθείας οι πελάτες σου.
Εναλλακτικά, θα μπορούσες μέσω των settings να γυρίσεις το λογαριασμό σου σε private (δηλαδή, ιδιωτικό) και να μπλοκάριζες τα άλλα μέλη από του να βλέπουν κάποια από τα δεδομένα σου
Η επιλογή δική σου… )

Επίσης, οποιοσδήποτε ΔΕΝ είναι μέλος του Doctrinum δεν μπορεί να δει τι συμβαίνει εντός της κλειστής κοινότητας του Doctrinum.

Δεν αναζητούμε μέλη μέσω ποσότητας αλλά μέσω ποιότητας!

Όσα έχουν αναγραφεί έως τώρα δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου από τα μέτρα ασφαλείας που έχουν πάρει οι προγραμματιστές της Αρχαίας Ελλάδας ώστε να προστατέψουν τα μέλη του Doctrinum.


Συνεπώς, που καταλήγουμε;

Για να είμαστε ειλικρινείς τα πάντα έχουν να κάνουν με του τι, εσύ ο ίδιος, επιθυμείς να βιώσεις στο ταξίδι σου μέσω του διαδικτύου.

Αν δεν σε νοιάζει να ξεπουλιούνται τα δεδομένα σου, τότε συνέχιζε όπως έχεις.

Αν δεν σε ενδιαφέρει το γεγονός να σου επιτίθεται άδικα ο κάθε πικραμένος τότε συνέχιζε αυτό που κάνεις.

ΑΝ ΟΜΩΣ νοιάζεσαι πραγματικά για τα προσωπικά σου δεδομένα, αν αναζητείς ένα μέρος όπου μπορείς να εκφράσεις ελεύθερα τις ιδέες σου, όπου υφίσταται αλληλοσεβασμός μεταξύ των μελών της κοινότητας, αν αναζητείς να ξαναζήσεις την αρχική ουσία μίας κοινωνικής πλατφόρμας… τότε το Doctrinum είναι η κοινότητα που η καρδιά σου αναζητούσε.

Γιατί δεν μπαίνεις και εσύ στην κοινότητα του Doctrinum… τσέκαρε την και ο ίδιος και που ξέρεις; Μπορεί και να ερωτευτείς την κοινότητα του Doctrinum και την ελευθερία που σου παρέχει!

Είσοδος στο Doctrinum


Η εφαρμογη μας για το κινητο σου

Κατέβασε και εσύ την εφαρμογή μας για το κινητό σου "Ancient Greece Reloaded"