Ancient Greece Reloaded

ANCIENT GREECE RELOADED

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ


Ποιοι Ειμαστε και ο Σκοπος μαςΕίμαστε μία ομάδα ερευνητών και επιστημόνων με αστείρευτο πάθος για την Αρχαία Ελλάδα, τη μυθολογία της, την κουλτούρα της Ελλάδος, το φαγητό της χώρας (εννοείται τούτο), τη θάλασσα, τον ήλιο… και οτιδήποτε άλλο παραπέμπει στο μεγαλείο της Ελλάδος…

Δημιουργήσαμε την ιστοσελίδα Ancient Greece Reloaded για ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με το δικό μας… Ένα μέρος το οποίο θα συγκεντρώνει οτιδήποτε αξιόλογο, αναφορικά με την Αρχαία Ελλάδα, υπάρχει από όλο τον κόσμο, όπως: βιβλιοθήκες, άρθρα, έρευνες, εναλλακτικές έρευνες, βίντεο και δεδομένα.

Με άλλα λόγια σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδος η οποία θα διατίθεται δωρεάν προς όλους.

Όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί το εύρος των δεδομένων, αναφορικά με την Αρχαία Ελλάδα, είναι σχεδόν ατελείωτο… συνεπώς οι βιβλιοθήκες μας θα ενημερώνονται συνέχεια.

Όλες οι πηγές που χρησιμοποιούνται, για τα άρθρα ή τις έρευνες που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του Ancient Greece Reloaded, αναγράφονται στο τέλος κάθε άρθρου.

Επιπλέον:

Είμαστε μία ανεξάρτητη ομάδα που συνεχώς μεγαλώνει. Ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο ελεύθερο περιεχόμενο, προς όλους σας, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθειά σας.

Μπορείτε να μας στηρίξετε με τους εξής τρόπους:

Με τις δωρεές σας (donations):

Όλη αυτή η εργασία που κάνουμε για να εμπλουτίσουμε την ιστοσελίδα είναι χρονοβόρα και κοστίζει (πχ. το κόστος του Server – τελευταίας γενιάς SSD, ατελείωτες ώρες έρευνας κτλ). Συνεπώς, οι δωρεές σας θα μας στηρίξουν και θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε την όλη προσπάθεια. Πατήστε το κουμπί “Donate” που βρίσκεται λίγο πιο πάνω και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσω του paypal.

Διαδώστε την ιστοσελίδα:

Μιλήστε στους φίλους σας για εμάς. Δεν διαφημιζόμαστε, συνεπώς, μεταφέροντας το μήνυμα «στόμα με στόμα» είναι ο τρόπος που μεγαλώνουμε.

Αν σας αρέσει η όλη προσπάθειά μας, μιλήστε στους φίλους σας για εμάς, διαδώστε την ιστοσελίδα της Αρχαίας Ελλάδος μέσω των κοινωνικών δικτύων (social media) ή προτείνετε σε συνεργάτες σας να μας επισκεφτούν. Πάντοτε χαιρόμαστε να καλωσορίζουμε νέους αναγνώστες!

Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook:

Πατήστε το σύνδεσμο και θα σας οδηγήσει απευθείας στη σελίδα μας στο Facebook.
"Facebook"

Κάντε "Like" στη σελίδα!

Στείλτε μας τα άρθρα σας και τις έρευνες σας:

Στείλτε μας τα άρθρα σας και τις έρευνές σας, θα τις δημοσιεύσουμε εκ μέρους σας στην ιστοσελίδα μας και σαφώς θα αναγράφεται το όνομά σας ή το ψευδώνυμο της επιλογής σας (δικιά σας η έρευνα, δικιά σας η επιλογή).

Όμως, έχετε υπόψη σας πως οι έρευνές σας, ή τα άρθρα σας, θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένα και να συμπεριλαμβάνονται οι πηγές που χρησιμοποιήσατε.

Κεράστε μας καφέ:

Πράγματι, ώστε να φέρουμε εις πέρας το όλο εγχείρημα καταναλώνουμε τεράστιες ποσότητες καφέ.

Κεράστε μας ένα καφέ, μέσω του “Donate”, που βρίσκεται λίγο πιο πάνω, και να είστε σίγουροι ότι θα μας συνοδεύει στα ατελείωτα ξενύχτια μας.

Επίσης, μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας είτε μέσω email ή μπαίνοντας στο Φόρουμ μας, που είναι και το μέρος στο οποίο συχνάζουμε (δημιουργήσαμε ελληνικό τμήμα, εντός του φόρουμ, για όλους τους ελληνόφωνες).

Εν κατακλείδι, ευχόμαστε να αγαπήσετε την Αρχαία Ελλάδα μας που παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα του Ancient Greece Reloaded.

Η εφαρμογη μας για το κινητο σου

Κατέβασε και εσύ την εφαρμογή μας για το κινητό σου "Ancient Greece Reloaded"