Ancient Greece Reloaded

ANCIENT GREECE RELOADED

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝANCIENT GREECE RELOADED


Η ιστοσελίδα Ancient Greece Reloaded δημιουργήθηκε για ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο πάθος με το δικό μας… την Αρχαία Ελλάδα.

Στόχος της ιστοσελίδας του Ancient Greece Reloaded είναι να συγκεντρώσει οτιδήποτε αξιόλογο, αναφορικά με την Αρχαία Ελλάδα, υπάρχει σε όλο τον κόσμο, όπως: βιβλιοθήκες, άρθρα, έρευνες, εναλλακτικές έρευνες, βίντεο και δεδομένα.

Με άλλα λόγια σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μία όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδος η οποία θα διατίθεται δωρεάν προς όλους.

Πέραν τούτου, όσον αφορά τα κείμενα τα οποία δεν τα έχουμε συντάξει εμείς οι ίδιοι, αλλά έχουν συγκεντρωθεί στην ιστοσελίδα μας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματα κτλ. ανήκουν στους (αρχικούς) συντάκτες τους. Συνεπώς, αν σας αρέσει κάποιο κείμενο που θα θέλατε να αναδημοσιεύσετε θα σας παρακαλούσαμε να επικοινωνούσατε με τους νόμιμους δικαιούχους των συγκεκριμένων κειμένων.

Επιπροσθέτως, ώστε να στηρίξουμε τους ερευνητές, ή τους αρθρογράφους των αντίστοιχων κειμένων, στο τέλος κάθε άρθρου αναφέρεται η πηγή από την οποία τραβήξαμε το συγκεκριμένο κείμενο.

Οπότε κάνοντας “κλικ” πάνω στην πηγή, θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σας παραπέμψει απευθείας στην αρχική πηγή μας.

Τέλος, ώστε να προεκτείνουμε ακόμη περισσότερο την όλη προσπάθεια της ιστοσελίδας μας, δημιουργήσαμε το Φόρουμ του ANCIENT GREECE RELOADED όπου σας δίνετε η δυνατότητα να έρθετε σε απευθείας επαφή μαζί μας καθώς και να συζητήσουμε θέματα που δεν άπτονται αποκλειστικά και μόνο της Αρχαίας Ελλάδος.


Όσον αφορά τις διάφορες κατηγορίες της ιστοσελίδας του Ancient Greece Reloaded αυτές είναι οι εξής:

Αρχαιολογικοί Χώροι και Ναοί Από όλη την επικράτεια της Ελλάδος

Μουσεία Από όλη την επικράτεια της Ελλάδος

Ιστορία Αναφερόμαστε στην επίσημη ΚΑΙ την ανεπίσημη Ιστορία

Μυθολογία Οτιδήποτε έχει σχέση με την Αρχαία Ελληνική Μυθολογία

Λάβετε Υπόψη Σας , όσον αφορά ένα κείμενο, που έχει συλλεχτεί και συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα του ANCIENT GREECE RELOADED, το οποίο δεν το έχουμε συντάξει εμείς οι ίδιοι, ισχύουν τα παρακάτω:

Πρώτον, όλα τα δικαιώματα ανήκουν στον (αρχικό) αρθρογράφο του συγκεκριμένου κειμένου.

Δεύτερον, δεν πληρώνουμε τους αρθρογράφους αλλά ούτε και πληρωνόμαστε από αυτούς ώστε να δημοσιεύουμε τα κείμενα τους στην ιστοσελίδα μας.

Τρίτον, επικεντρωνόμαστε αποκλειστικά και μόνο στην ποιότητα των κειμένων. Αν κρίνουμε ότι κάποιο κείμενο πληροί τις ποιοτικές προϋποθέσεις μας, τότε το συγκεκριμένο άρθρο (κείμενο ή έρευνα) θα συμπεριληφθεί στην ιστοσελίδα μας.

Τέταρτον, αν είστε ο αρχικός, και νόμιμος, συντάκτης κάποιου κειμένου που έχουμε δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας και θα θέλατε να το κατεβάσουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας… θα αντικαταστήσουμε το άρθρο σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα του Ancient Greece Reloaded

Η εφαρμογη μας για το κινητο σου

Κατέβασε και εσύ την εφαρμογή μας για το κινητό σου "Ancient Greece Reloaded"