TheDome

ANCIENT GREECE RELOADED

ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ
Σεξ, Ερωτας κ' Αγαπη: Η πραγματικη δυναμη τους... (Μερος 2)!

Σχεσεις, ερωτας, σεξ και ανταλλαγη ενεργειαςΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ:

ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

ΣΧΕΣΗ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ

ΑΜΑΡΤΙΑ

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΕΞ, ΕΡΩΤΑΣ Κ' ΑΓΑΠΗ: Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ... (ΜΕΡΟΣ 1)!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΕΛΟΣ!... ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ… ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ: "ΨΑΓΜΕΝΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ"


Το σημερινό άρθρο είναι το δεύτερο κατά σειρά από τα άρθρα που θα παρουσιάσουμε γύρω από το θέμα του “Σεξ, Έρωτας και Αγάπη: Η Πραγματική τους δύναμη…”

Για το πρώτο μέρος δες τον σύνδεσμο παραπάνω.

ΟΚ, περί τίνος πρόκειται να μιλήσουμε σήμερα;

Σήμερα θα κάνουμε μία στροφή προς την «εσωτερική» πλευρά του Σεξ, του Έρωτα και της Αγάπης. Ο λόγος είναι απλώς: τα διάφορα τηλε-σκουπίδια που υπάρχουν, οι διάφορες παραφιλολογίες που έχουν επικρατήσει (για να μην πούμε τίποτε άλλο), έχει ως αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει μία σύγχυση στον κόσμο γύρω από το θέμα τούτο.

Και όσοι από εσάς που μας διαβάζουν την έχουν ψάξει αρκετά, και σε βάθος, θα έχουν αντιληφθεί ότι κάτι πολύ βαθύτερο παίζει…

Όσοι από εσάς έχετε «μαύρα μεσάνυχτα»... παρόλο που δεν ξέρετε τίποτα, θα έχετε απορήσει, έστω και διαισθητικά, ξεστομίζοντας κάτι από τα παρακάτω:

Καλά χάθηκαν τα καλά παιδιά (ή οι σωστές γυναίκες) και δεν μπορώ να τους βρω (αναφερόμαστε σε θέματα σχέσεων);

Μα γιατί όλοι οι άκυροι πέφτουν συνεχώς πάνω μου; Μαλακ….μαγνήτη έχω και ελκύω τους άκυρους πάνω μου;

Μα γιατί ο τάδε έχει τόσο όμορφη σχέση και εγώ δεν μπορώ να έχω έστω μία νορμάλ σχέση;

Και πάει λέγοντας…

Συνεπώς, στο σημερινό μας άρθρο θα σας δώσουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και θα σας εισάγουμε σε ένα κόσμο που ξεφεύγει από τα «καθιερωμένα».

Οπότε, διαβάζοντας τη σειρά των άρθρων μας, κάθε φορά που θα εισέρχεστε σε μία σχέση ή θα πάτε να κάνετε σεξ (ή απλά ένα one-night stand, τη λεγόμενη «ξεπέτα» να επισημάνουμε: κάνοντας κάτι τέτοιο ισοπεδώνεστε ενεργειακά, και όχι μόνο…) θα γνωρίζετε εκ των προτέρων που πάτε να «μπλέξετε».

Κλείνοντας, για το σημερινό άρθρο είχαμε δύο επιλογές, μιας και αναφέρεται σε πολλά πράγματα: ή να το «σπάσουμε» σε 2-3 επιμέρους μέρη ή να το παρουσιάσουμε εξ ολοκλήρου. Επειδή όμως δεν μας αρέσουν οι μισές δουλειές, η ομάδα αποφάσισε να το παρουσιάσει ολόκληρο, με τη μία. Εξάλλου, όταν πρόκειται για τέτοια θέματα, που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή σας – σε πολλαπλά επίπεδα, δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα σας είναι κόπος να καθίσετε 5-10 λεπτά παραπάνω διαβάζοντάς το.

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο ζουμί του σημερινού θέματος μας…

Αμαρτία:

σημαίνει κάνω κάτι λάθος και αυτό το λάθος στιγματίζει – λερώνει ενεργειακά την πνευματική μου υπόσταση.

Σεξουαλική ενεργεία:

είναι το ενεργειακό το αιθερικό απόθεμα που έχω να εναποθέσω στο σώμα μου ώστε να μπορώ να κάνω έρωτα, είναι η μορφή ενέργειας που αποβάλλεται με την σεξουαλίκη πράξη.

Σεξουαλική αλχημεία:

είναι όταν μέσω του έρωτα μεταξύ ενός ζευγαριού, αλληλομεταφέρνονται αιθερικά σωματίδια που αντικατοπτρίζουν κυριολεκτικά την συνολική πάστα ανθρώπου καθώς και την παρούσα συναισθηματική του κατάσταση.

(σσ. Πχ. ώστε να το καταλάβετε καλύτερα: αν πριν τη σεξουαλική πράξη δεν έχει χτιστεί μία συναισθηματική βάση, αλλά μόνο ορμονική (δηλ. καθαρά και μόνο πάνω στα λεγόμενα κτηνώδη ένστικτα σας), τότε μην περιμένετε να υπάρχει αντανάκλαση αγάπης στην πράξη).


Όταν γίνεται έρωτας κάτω από κάποιες άπλες άλλα συγκεκριμένες προϋποθέσεις τότε συμβαίνει κάτι αλχημιστικό, αρχίζουν να εξευγενίζονται αυτά τα δύο άτομα, γίνονται πιο πνευματώδης, λιγότερο ζωώδης, πιο ευτυχείς. Στην αλχημεία μετατρέπουν ορυκτά σε μέταλλα και τα μέταλλα σε πολύτιμα μέταλλα, το ίδιο κάνει και η Γη με τα ορυκτά τα μετατρέπει σε ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους, γίνεται κάτι αλχημιστικό, δηλαδή κάτι μαγειρεύεται… Γίνεται ένα είδος αναβάθμισης σε όλες τι υποστάσεις τις. Αυτή η ανάρτηση είναι φτιαγμένη κυρίως για μερικούς-ες που αναζητούν κάτι το εντελώς καινούργιο και πιο βαθύ από τον σαρκικό έρωτα.

Βλέπουμε στα παραμύθια την αγνή και όμορφη πριγκίπισσα φυλακισμένη ψηλά σε ένα πύργο που μαραζώνει θλιμμένη και περιμένει τον πρίγκιπα σωτήρα της. Πολλοί προσπάθησαν να την σώσουν αλλά ο δράκος τους έτρωγε η τους έκαιγε, και ξαφνικά εμφανίζεται ένας όμορφος θαρραλέος πρίγκιπας ή ιππότης ο οποίος ξέρει πως να πολεμήσει τον δράκο επειδή του έμαθαν τα μυστικά (νεράιδα; καλή μάγισσα;) έρχεται η στιγμή της μάχης νικάει και δένει τον δράκο, ή μετέπειτα τον υποτάσσει και ταξιδεύει μαζί με την πριγκίπισσα στον κόσμο και γίνονται δικοί του όλοι οι θησαυροί του πύργου, και έζησαν όλοι ευτυχισμένοι.

Αυτό δεν είναι παραμύθι αλλά παραβολικό διήγημα μυστών της εσωτερικής σύστασης των ανθρώπων, όποιος γνωρίζει τους συμβολισμούς καταλαβαίνει και το νόημα της ιστορίας. Ο δράκος είναι η σεξουαλική ενέργεια, ο πύργος το σώμα του ανθρώπου, η πριγκίπισσα είναι η ψυχή όπου ο δράκος την κρατά φυλακισμένη ο ιππότης είναι το πνεύμα του ανθρώπου και το σπαθί του το όπλο του δηλαδή είναι η θέληση, όταν νικήσει τότε με την δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας ταξιδεύει ξεκλειδώνονται πολλές ψυχικές δυνάμεις.

Μέσα από μύθους και παραμύθια βγαίνουν μεγάλες διδασκαλίες. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές αυτής της ιστορίας και πολλές από αυτές τις έχουν βάλει και στα βιντεοπαιχνίδια. Στις εβραϊκές και χριστιανικές παραδόσεις τον δράκο τον ονομάζουν διάβολο, όπου ξερνάει φωτιά και μυρίζει θειάφι. Σαν ύλη η σεξουαλική ενέργεια καίει είναι το καύσιμο του ανθρώπου είναι η βενζίνη του. Είναι το καύσιμο που μπορεί να σε πάει ψηλά. Θα έχετε παρατηρήσει κάποιες φορές κατά την ολοκλήρωση του αυνανισμού η της επαφής, κυρίως όταν το καθυστερείτε, θα έχετε νιώσει ένα καυτό υγρό να κυλάει, η να νιώθετε ένα μικρό κάψιμο σαν αίσθηση στα γενετικά όργανα σας.

Η σεξουαλική ενέργεια λέγεται σεξουαλική γιατί βγαίνει αποβάλλεται κυρίως με το σεξ, όταν γίνεται εγκράτεια και σωστή χρήση της πηγαίνει στον εγκέφαλο και ενεργοποιούνται μεγάλες δυνάμεις.

Για αυτό οι σκοταδιστές φρόντισαν να υπάρχει τόσος μεγάλος βομβαρδισμός με το σεξ και το πορνό ώστε οι άνθρωποι να εθιστούν να προσκολληθούν και ζημιωθούν να μην μπορούν να εξελιχθούν και δυναμώσουν ακόμα και αν μάθουν! Ενώ δεν είναι κακό η βλαβερό το μετέτρεψαν με τρόπους τέτοιους, ώστε να γίνεται βλαβερό.

Όταν κάνουμε σεξ τα γενετικά όργανα του ανδρόγυνου συνδέονται και τότε ξεκινάει η ανταλλαγή ενέργειας. Τα τσάκρας στον άντρα στροβιλίζονται δεξιόστροφα όπως οι δείκτες του ωρολογίου ενώ της γυναικάς περιστρέφονται αριστερόστροφα, κάτι ”μαγειρεύεται” ανταλλάσσονται πληροφορίες με μορφή ενέργειας, το υποσυνείδητο της αντιλαμβάνεται το συνειδητό απλά νιώθει αισθήσεις.

Αν για παράδειγμα κάποιος-α είναι φιλάργυρος-η θα αρχίζει να επηρεάζει τον-ην άλλον-η αρνητικά αυτό θα φαίνεται στην ψυχολογία του άλλου και μπορεί να αρχίζει να γίνεται και αυτός φιλάργυρος, αυτό γίνεται γιατί μεταφέρνεται το ποιόν του άλλου στον άλλον άνθρωπο. Αυτό γίνεται μέσω των δεσμών.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΚΑΤΑΝΟΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ

Οι ερωτευμένοι είναι +60% πιο τηλεπαθητικοί γιατί οι ερωτευμένοι έχουν μεταξύ τους δυνατούς δεσμούς. Όταν δύο άνθρωποι κάνουν σεξ μεταφέρει ο ένας στον άλλον αιθερική ύλη, αλλά σε πολύ πιο μεγάλο βαθμό από ότι με μια συναναστροφή. Πως κάποιος που αγάπα πολύ την μάνα του, η γυναικά του τον έκανε να αντιπαθεί την μάνα του και να μην την νοιάζεται; Δεν το έκανε με το κάλο σεξ που όλοι λένε και φαντάζονται, αλλά με την αιθερική ενέργεια της μεσώ του σεξ. Τα συναισθήματα και οι πεποιθήσεις, μεταφέρονται σιγά σιγά σε αυτόν μεσώ τον δεσμών που φρόντισε να υπάρχουν μεσώ της “αγάπης” και της απόλαυσης-σεξ που του πρόσφερε και το ανάποδο. Μετέφερε μέρος του ποιόν της σε αυτόν. Για αυτό βλέπουμε άντρες-γυναίκες να αλλάζουν απόψεις γνώμες συμπεριφορές συναισθήματα, όταν συνάπτουν σχέση με κάποια-ο. Ο πιο δυνατός νικά αλλά αν είναι πιο δεκτικός συνήθως τότε ”χάνει”.

Για αυτό λένε μην κάνεις σεξ με “αμαρτωλές” γυναίκες ή άντρες.

Αμαρτία σήμαινε στα αρχαία ελληνικά λάθος! Αν πετάξεις νερό στο pc σου θα χαλάσει θα έχεις κάνει μια αμαρτία-λάθος για παράδειγμα. Όποιος δένεται συσχετίζεται με “αμαρτωλές γυναίκες-άντρες” που δεν διαxειρίζονται δηλαδή σωστά την σεξουαλική τους ενέργεια “αμαρτάνει-λανθάνει” σιγά σιγά. Όλοι είμαστε καλοί όταν όλα είναι καλά, στα δύσκολα και στην πράξη φαίνονται οι πραγματικοί εαυτοί. Καλό είναι όταν κάνουμε μια σοβαρή σχέση η γάμο να κοιτάζουμε και την ενεργειακή καθαρότητα δηλαδή τι άνθρωπο πάω να παντρευτώ; Τι σόι άνθρωπος είναι; Τι προθέσεις έχω και έχει; Βέβαια δεν μεταφέρνονται μόνο τα κακά στοιχεία αλλά και τα καλά, το ίδιο ισχύει και όταν η γυναίκα είναι έγκυος, αν και τον κύριο ρόλο για το έμβρυο τον έχει η μάνα και τα συναισθήματα της.

Ας πούμε ότι η πολύ ερωτευμένη Μαρία κάνει σεξ με τον Κώστα και παντρεύονται, ο Κώστας όμως αντιπαθεί και μισεί τον στενό φίλο της, με τον καιρό σιγά σιγά αν η Μαρία παραμένει δεκτική και ερωτευμένη με τον Κώστα θα αρχίζει σιγά σιγά να αντιπαθεί τον φίλο της... μέσω του σεξ ο Κώστας, της μετέφερε ενέργεια, μεγάλη ποσότητα του ποιόν του... των πιστεύω του, ειδικά αν τον αποδέχονταν πολύ. Γενικώς όλα μπορούν να αλλάξουν, τίποτα δεν είναι παντοτινό, τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα.

Για αυτό και λένε τα αδέρφια πρέπει να αγαπάνε τους συζύγους των αδερφών τους, γιατί τα αδέρφια έχουν δεσμούς μεταξύ τους και μπορεί η κακία-αντιπάθεια ενός αδερφού να μειώσει την ευτυχία της αδερφής του με τον άντρα της. Για αυτό ασυνείδητα για να προστατεύσουν τον γάμο τους μερικοί ξεκόβουν από συγγενείς, γιατί κόβουν τους δεσμούς τους. Βέβαια τίποτα δεν είναι μόνιμο όλα μπορούν να αλλάξουν, απλά απαιτείται, δουλειά. Γενικά σε ένα ζευγάρι ο ένας ταυτίζετε με τον άλλον και τον βάζει στον κόσμο του άλλου... συνεπώς, έτσι όπως τα βλέπει ο ένας τα βλέπει και ο άλλος.

Οι δεσμοί υπάρχουν και χωρίς να γίνεται σεξ, αν μπορείτε και όσο μπορείτε και γίνεται να χωρίζετε όσο πιο ήρεμα, αργά και πολιτισμένα, αλλιώς μπορεί να γίνετε ψυχολογικά χίλια κομμάτια. Είναι σαν να κόβεις μαχαίρι τα ναρκωτικά από έναν ναρκομανή ή το αλκοόλ από έναν πότη. Με τον καιρό σιγά σιγά σβήνουν εξασθενούν οι δεσμοί. Το πως και το πόσο να χωρίζει ή να απομακρύνεται κάποιος από μία σοβαρή σχέση, εσείς θα πρέπει να κρίνετε την κατάσταση, καθώς και η μη χρωματισμένη από τα συναισθήματα σας συνείδηση σας θα το κρίνουν αυτό.

Όταν κάποιος έχεις πολλές σεξουαλικές σχέσεις, ιδίως όταν υπάρχει και κάποιος συναισθηματισμός, είναι δυνατόν να δημιουργήσει πολλούς δεσμούς. Με άλλα λόγια, είναι σαν να έχεις πολλά στόματα να σου μιλούν, να μην ξέρεις τι να κάνεις, ποιόν-α να διαλέξεις κτλ.

Πολλές-οι πορνοστάρ νιώθουν, μετά από χρόνια, να μην νιώθουν καθόλου καλά και να κυλούν στα ναρκωτικά ή τα ψυχοφάρμακα σαν μέσω διαφυγής (επίσης, σχεδόν όλοι-ες οι πορνσταρ δεν μπορούν να στεριώσουν ευτυχισμένους γάμους).

Όταν το σεξ γίνεται άψυχα, αδιάφορα, μόνο με σκοπό την σεξουαλική εκτόνωση η σεξουαλική ενέργεια κυκλοφορεί εκεί κοντά στο πρώτο τσάκρα. Aν αγαπιούνται πολύ και αμοιβαία και κάνουν έρωτα επειδή το νιώθουν και το θέλουν την ίδια στιγμή τότε πάει στο 4 τσάκρα (στην καρδία) και βιώνουν μεγάλες σεξουαλικές εντάσεις... πολύ πιο διαφορετικές από την έντονη διέγερση των γενετικών οργάνων. Σε ακόμα πιο προχωρημένο επίπεδο φτάνει μέχρι τον εγκέφαλο, και τότε βιώνουν μια σεξουαλική έκσταση η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες.

Γενικά η σεξουαλική ενέργεια όσο πιο ψηλά φτάνει, τόσο πιο πολύ εξελίσσεται πνευματικά ο άνθρωπος.

Οι άντρες σαν φυσιολογία έχουν την σεξουαλική ενέργεια κυρίως στο πρώτο τσάκρα, κοντά στα γενετικά όργανα. Ο λόγος είναι για να έχουν αυξημένο θάρρος, δύναμη για επιβίωση, για κυριαρχία, για κατάκτηση κτλ. Ενώ στις γυναίκες είναι κυρίως στο 4 τσάκρα εκεί στην καρδιά, για αυτό και είναι η φύση της να είναι πιο ευαίσθητη, πιο ρομαντική, πιο συναισθηματική σε αντίθεση με τους άντρες που είναι κατά ένα εμφανή βαθμό ρηχοί ”ζωώδης” και άμεσοι. Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Ο λόγος είναι ότι η θηλυκή ενέργεια είναι αυτή που θα εμψυχώνει και θα στηρίξει στις αδυναμίες την αρσενική, ώστε να δημιουργήσει οικογένεια και φυσικά να την προστατέψει. Όταν πάει η σεξουαλική ενέργεια στο τέταρτο τσάκρα, στην καρδιά, ο άνθρωπος αρχίζει να βάζει παντού αγάπη. Η αγάπη είναι σαν το αλάτι... πάντα νοστιμίζει, και αρχίζει να προσπερνά εγωισμούς και ανόητες αντιπαλότητες. Αν νιώθει συνέχεια ενοχές, η σεξουαλική ενέργεια μένει συνέχεια στο δεύτερο τσάκρα και συνεπώς, θα έχει μίση και εθισμούς ή θα είναι πολύ επιρρεπής σε εθισμούς, και αν νιώθει ντροπή, γενικώς, θα είναι απογοητευτικός προς την απόλαυση και την προσφορά.

Δυστυχώς, δίχως προσπάθειες και γνώσεις αφήνουν την σεξουαλική ενέργεια μόνο στην ηδονή και την εφήμερη απόλαυση, ώσπου κάποια στιγμή αργά, ή γρήγορα, έρχεται ο κορεσμός και δεν βρίσκουν ούτε εκεί νόημα η απόλαυση. Το πρόβλημα δεν είναι ότι οι νέοι ψάχνουν σεξουαλικές απολαύσεις αλλά το ότι προσκολλούν εκεί για πάντα. Είναι και φυσιολογικό στις αρχές κάποιος άνθρωπος να είναι κυρίως επιφανειακός μέχρι ένα σημείο ωριμότητας γιατί και το σεξ είναι και αυτό ένα στάδιο ωρίμανσης, και το να προσκολλήσει για πάντα κάποιος μόνο στο σεξ είναι φυσιολογικό αλλά είναι αντί-εξελικτικό.

Και πολλοί από αυτούς μπορούν να οδηγηθούν πολύ εύκολα σε διαστροφές για να βρούν ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση και απολαύσεις. Οι άνθρωποι που δεν είναι μόνο προσκολλημένοι στην ικανοποίηση, με τον καιρό, οι σκέψεις τους και τα συναισθήματα τους γίνονται βαθύτερα, η ζωή αποκτά πιο βαθύ νόημα, γίνονται πιο πνευματώδης και αλλάζει η οπτική τους και ο τρόπος που αγαπούν αλλά και βλέπουν, τους μειώνεται ο εγωισμός και η επιπολαιότητα.

Στις μικρές ηλικίες πρέπει να δείχνουμε κατανόηση, γιατί μαθαίνουν να αναζητούν! Είναι σαν τα μωρά που ότι βρίσκουν το βάζουν στο στόμα τους για να μάθουν, να δουν, να νιώσουν.

Η ψυχή έχει κάποιους κώδικες ηθικής γύρω από το τι πρέπει να γίνεται και τι όχι στο σεξ και την σεξουαλική απελευθέρωση και συμπεριφορά.

Η απεριόριστη σεξουαλική ελευθερία και πράξη χωρίς κάποια ψυχική επαφή δεν εξελίσσει τίποτα και μερικές φορές το αντίθετο. Γενικώς πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο. Η πολύ σεξουαλική καταπίεση όπως και η πολύ σεξουαλική απελευθέρωση μπορεί να κάνει τον άνθρωπο ένα μπάχαλο.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

Η σεξουαλική ενέργεια λέγεται έτσι επειδή εγχέεται με το σεξ μέσω των νεύρων από τα γενετικά όργανα. Είμαστε σαν μπαταρίες έχοντας ενέργεια την οποία ξοδεύουμε. Βέβαια αναπληρώνεται ως ένα βαθμό ο οποίος μειώνεται μετά τα 18-21. Όταν αυτή η ενέργεια ξοδευτεί κατά πολύ ο άνθρωπος αποδυναμώνετε, ασχημαίνει, γερνάει, αποβλακώνεται. Θα έχετε δει σε ταινίες και κόμικς όπου κάποιος σκοτεινός άρχοντας ρουφάει την ψυχή κάποιου και όσο γίνεται αυτή η διαδικασία το σώμα λεπταίνει, ασχημαίνει, αποδυναμώνεται και κυρίως γερνάει τελείως. Κάτι τέτοιο βλέπουμε και στην ταινία “Ο μάγος τους Οζ” (2013). Αυτή είναι μια μορφή βαμπιρισμού όπου ρουφιέται η σεξουαλική ενέργεια. Ύστερα από πολλά χρόνια πολλών και άσκοπων σεξουαλικών σπαταλών οι άνθρωποι είναι σαν αποβλακωμένοι ως προς την ενεργητικότητα τους... τον λόγο τους.

Οι γυναίκες μοιάζουν σαν να έχουν χάσει τους χυμούς τους, την σφριγηλότατα τους, μερικοί θα πουν είναι η ταλαιπωρία από την ζωή, αν γίνετε πιο προσεκτικοί θα καταλάβετε την διαφορά. Είμαστε σαν τα σαπούνια κάθε φορά χάνουμε και ένα μικρό ποσοστό, δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός έχουμε αρκετό για να ξοδέψουμε ως ένα σημείο όμως, όπως η μπαταρία του κινητού. Ένας μέσος όρος ξοδέματος που έχει ο άνθρωπος είναι 4000-7000, από εκεί και πάνω δεν μπορεί να γίνει αναπλήρωση και απλά υπάρχει η κάθοδος, όπως νευρασθένιες ακόμα και θάνατος. Aπό τις 2000-3000 μπορούμε να νιώσουμε μεγάλη πτώση.

ΓΗΡΑΣ: Παρατηρήστε ότι οι παππούδες πεθαίνουν πιο γρήγορα από τις γιαγιάδες όπου οι γιαγιάδες είναι στην κλιμακτήριο και δεν έχουν τον βαθμό ορμονών να τις υποστηρίζει στην υγεία. Ο λόγος: Επειδή οι γιαγιάδες και γενικότερα οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη εγκράτεια, δεν γνώριζαν ή δεν έπρατταν την αυτοϊκανοποίηση, η οποία δεν είναι κάτι κακό αλλά μόνο όταν γίνεται συστηματικά! Φαίνεται πως η αναπλήρωση σεξουαλικής ενέργειας είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις ορμόνες, όπου οι μεσήλικες θα μπορούσαν να πίνουν τσάι από αφροδισιακά βότανα αναπληρώνοντας με αυτό τον τροπο ένα μέρος της. Με λίγα λόγια η φθορά ως προς το γήρας αυξάνεται με την αλόγιστη απώλεια σωματικών υγρών.

ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ: Τα εγκεφαλονωτιαία υγρά επικοινωνούν μέσω της σπονδυλικής στήλης και κατά ένα ποσοστό με τα γενετικά όργανα. Η αλόγιστη εκροή σεξουαλικών υγρών αποδυναμώνει τον εγκέφαλο και μειώνει πολύ την ανάπλαση του. Κάτι παρόμοιο αναφέρετε και στην μυστική θεολογία του αγίου Γρηγορίου Νύσσης: Είναι όπως το νερό το όποιο είναι μέσα σε ένα στεγανό σωλήνα και κινείται όρθιο πολλές φόρες από την πίεση που το σπρώχνει προς τα πάνω, επειδή δεν έχει που να διαφύγει, μολονότι η φυσική του κίνηση είναι κατωφερής όπως και ο ανθρωπινός νους.

Δηλαδή όταν συσσωρεύεται ανεβαίνει ψηλά, γιατί δεν έχει που αλλού να πάει και τότε ενεργοποιεί της ψυχικές μας δυνάμεις. Σαφώς για την ανάπτυξη ψυχικών δυνάμεων δεν απαιτείτε μόνο εγκράτεια αλλά είναι το πιο απαραίτητο, τα υπόλοιπα έρχονται δευτερεύοντα, διαλογισμός, προσευχή, οραματισμός, αναπνοές, τσάκρα.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΖΩΗ: Στην σημερινή εποχή κυνηγούν όλο και περισσότερο την ηδονή μέχρι που παύουν να είναι κύριοι του εαυτοί τους. Οι μύστες και οι ιερείς όρισαν κάποιους φραγμούς ώστε ο άνθρωπος να μην φέρεται σαν ζώο και να γίνεται υποχείριων των ορέξεων του. Πολλοί θα πουν μια ζωή την έχουμε, ναι, αλλά δεν γνωρίζουν μερικά πραγματάκια στο υλικό κομμάτι, αν δούλευαν περισσότερο την ποιότητα και τον έρωτα θα είχαν μεγαλύτερες ηδονές, όμως το θέμα δεν είναι οι ηδονές.

Oι άνθρωποι όταν χάνουν τους φραγμούς τους γίνονται αδύναμοι και δεν μπορούν να πουν ένα όχι... μπορούν να κάνουν όργια, κτηνοβασίες, διαστροφικά φετιχ και άλλα! Όλα αυτά καταστρέφουν τα ενεργειακά σώματα και τα γεμίζουν με αμαρτίες δηλαδή λάθη, errors-σφάλματα, ενεργειακούς λεκέδες, χρωματικός μαύρες τρύπες στην κυριολεξία, οι οποίες εμποδίζουν τον άνθρωπο να πάει στους διάφορους “παραδείσους”.

Όταν πεθαίνουμε συνεχίζουμε την ζωή μας με τα ενεργειακά μας σώματα που έχει ενδυθεί η ψυχή και που εγκαταλείπουν το φυσικό μας σώμα κατά τον θάνατο, στις επόμενες διαστάσεις ανάλογα το πόσο βρώμικα είναι τα σώματα μας πάμε και στο ανάλογο υπο-επίπεδο της κάθε διάστασης, είναι θέμα φυσικής.

Όσο πιο χαμηλό είναι το υπο-επίπεδο τόσο πιο σκοτεινές οντότητες υπάρχουν, ενώ ο άνθρωπος θα πρέπει να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ξεφύγει από όλα αυτά. Αν έχετε δει κάποιο εφιάλτη-όνειρο όπου είστε σε κάποιο χώρο πανομοιότυπο του φυσικού, π.χ. στο σχολείο στο σπίτι κ.τ.λ. και τα χρώματα ήταν κάπως άσχημα η μουντά και βιώνατε τεράστιο τρόμο χωρίς να υπάρχει κάποιο τέρας φάντασμα, μόλις πήρατε μια μικρή γεύση των κατώτερων υπο-επιπέδων των διαστάσεων, και αν είδατε κάποια σκιά κάποια φιγούρα που να σας κατατρόμαξε μόλις είδατε μερικούς “κάτοικους”.

Όσοι είδατε τέτοια όνειρα είναι κάτι φυσικό γιατί η ψυχή είναι περίεργη! Πολύ σπάνια είναι μια προειδοποίηση για να συνετιστούμε. Όταν λένε για διάφορους νεκρούς που περνούσαν ανεμπόδιστοι από σκοτεινές οντότητες ήταν αυτοί που δεν είχαν βαριά και λερωμένα ενεργειακά σώματα. Όλοι έχουμε κάποιες αμαρτίες, το κακό όμως είναι τα πάθη και οι βαριές αμαρτίες. Βέβαια άλλο πάθος για χορό και άλλο πάθος για να βασανίζω.

Όσοι είναι έκφυλοι, “άσωτοι” μπορούν να αλλάξουν και να καθαριστούν/απαλλαχθούν! Δεν χρειάζεται να μας καταβάλει κάποιος πανικός ή τρόμος, ή απελπισία γιατί όλα διορθώνονται και εξελίσσονται, αλλιώς δεν θα είχαμε λόγο ύπαρξης.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΣΧΕΣΗ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ:

Οι σχέσεις βέβαια δεν είναι κακές, δεν είναι αμαρτία ιδίως αν οδηγούν κάπου από πνευματικής πλευράς, γιατί δίνουν μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή του κάθε ανθρώπου να δημιουργήσει και να παράγει πράγματα και να αποκτά εμπειρίες που διανοητικά να τους βελτιώνουν. Αυτό μπορείτε να το δείτε αν μελετήσετε τους-ις πρώην σαν ένα ιερό ταξίδι η ιερές ψυχές, όπου αυτό που είστε δεν θα ήσασταν αν δεν υπήρχαν.

Είτε είναι καλή είτε ζημιογόνα η εκάστοτε σχέση, μελετήστε τον σκοπό και την αιτία όλων αυτών, γράψτε και κάντε κάποια σχεδιαγράμματα και δουλέψτε το μόνοι σας. Βέβαια οι σχέσεις καταστρέφονται καθώς μεγαλώνουμε γιατί πολύ απλά αλλάζουμε... στην σχέση σωστό είναι όχι μόνο να σε γεμίζει ο άλλος-η αλλά να είναι αμοιβαίο! Σε γενικές γραμμές οι σχέσεις πετυχαίνουν όταν μοιράζεσαι την πληρότητά σου, όταν δεν υπάρχει υποκριτικότητα, γιατί συρρικνώνεται-μαζεύετε το πνεύμα, ο έρωτας, η εκφραστικότητα. Πολλά ζευγάρια είναι σαν ξένοι μεταξύ τους και έτσι παραμένουν για το υπόλοιπο της ζωής τους, ονειροπολώντας πλέον την σχέση που πραγματικά θα ήθελαν.

Στις σχέσεις αλλά και στους ανθρώπους μην στηρίζεσαι 100%! Είναι ατελής και θα σε πληγώσουν, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν μπορείς να τους αγαπάς. Στο θέμα του γάμου ο πετυχημένος γάμος είναι αυτός που έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και που είσαι και εσύ σωστός άνθρωπος, αλλιώς τα πράγματα θέλουν αγώνα. Οι αλυσίδες δεν στεριώνουν τον γάμο. Αλλά ούτε και η αυταρχικότητα, η κτητικότητα ή ο έλεγχος!

Αυτό που κρατά τον γάμο είναι τα χιλιάδες νήματα τα οποία είναι οι στιγμές, όμορφες ή πικρόγλυκες όπου όπως τα σχοινιά των καραβιών που αποτελούνται από πολλά πιο μικρά νηματα και ολα μαζί αποτελούν ένα ενιαίο σώμα, το σχοινί! Για αυτό είναι καλό να κάνετε πολλά πράγματα να αποταμιεύετε στιγμές όχι όμως για να "δέσετε" την σχέση αλλά για να την χαρείτε.

Δεν χρειάζονται παιχνίδια, τεχνάσματα, σκηνικά, mind games, για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, παρά μόνο η αγάπη! Εάν έχετε κάνει κάποια σφάλματα βρείτε τρόπο να τα διορθώσετε και δείτε ποια είναι η ποιότητα των συναισθημάτων σας και να είσαστε ανοιχτοί για συζήτηση χωρίς επικριτικότητα. Όσο για το τι είναι αμαρτία και τι όχι, όσο απλό θα μπορούσε να φανεί άλλο τόσο περίπλοκο μπορεί να είναι γιατί οι άνθρωποι έχουν την τάση να συγχέουν τα πάντα με τα πάντα.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΑΜΑΡΤΙΑ:

Έχουμε δύο εαυτούς τον ανώτερο και τον κατώτερο. Ο κατώτερος είναι οι ορμόνες μας, οι ασυνείδητες ορμές μας που είναι βαθιά μέσα μας για να επιβιώνουμε, είναι το αιθερικό μας σώμα που τα τρέφει, και είναι και μια ουσία στο επόμενο ενεργειακό μας σώμα, το αστρικό, που λέγετε και κάμα που σημαίνει επιθυμία, και δημιουργεί την ανάγκη για αισθήσεις... για αυτό και οι άνθρωποι αισθάνονται και σκέφτονται μαζί! Αν είχαμε αυτή την ιδιαιτερότητα θα ήμασταν σαν ρομπότ, δεν θα είχαμε επιθυμίες ή έρωτα και δεν θα υπήρχε έναυσμα για κάτι. Ο ανώτερος εαυτός είναι το μάνας ή αλλιώς η νοημοσύνη στο αστρικό σώμα που και αισθάνεται αλλά και έχει νοημοσύνη και απορρίπτει! Επίσης ο ανώτερος εαυτός είναι σχεδόν όλο το σύνολο των άλλων ενεργειακών σωμάτων και η ψυχή όπου άλλοι το λένε σπίθα ή ΕΓΩ. Ανάλογα αυτόν που έχεις ταΐσει περισσότερο έτσι θα τα βλέπεις!

Για παράδειγμα, κάποιος που κάνει όργια δεν τα βρίσκει βλαβερά γιατί τα βλέπει μέσα από τα γυαλιά του κατώτερου εαυτού, όπως είναι ένα ζώο που αν του αρέσει κάτι δεν καταλαβαίνει ότι είναι κακό ή καλό γιατί απλά το κάνει χωρίς να συναισθάνεται!

Για αυτό και όλοι οι αρχαίοι λαοί έκαναν νηστείες για να μην τρέφεται ο κατώτερος εαυτός, ώστε μέσα από την παροδική στέρηση τροφής και των παθών κυρίως, να μπορεί να δυναμώνει ο άλλος εαυτός και να διακρίνει!

Φανταστείτε τί γίνεται λοιπόν με το παραφύσιν σεξ το οποίο είναι πολύ καλά πλασαρισμένο ώστε να ενεργοποιεί στην γυναίκα τον κατώτερο εαυτό της όπως και στον άντρα! Ο άνθρωπος είναι όπως μια μπαταρία, έτσι έχει και πόλους.

Η αρνητική λοιπόν ενέργεια που υπάρχει γενικά στο πρωκτό μεταφέρεται στα όργανα του άντρα και μετέπειτα στην γυναίκα και έχει σαν αποτέλεσμα να τραυματίζει-μολύνει τα ενεργειακά σώματα.

Αμαρτία σημαίνει λάθος έχοντας αυτό το πράγμα στο μυαλό μας μαζί με ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ καταλαβαίνουμε τι είναι αμαρτία. Τι είναι λάθος; Κάποιοι ερωτευμένοι που κάνουν έρωτα ή κάποιος παντρεμένος που κακομεταχειρίζεται την γυναίκα του με την πρόφαση τώρα είμαστε παντρεμένοι; Ποίος έκανε μεγαλύτερη αμαρτία, η γυναίκα που απάτησε τον άντρα της ή αυτός που ποτέ του δεν την πρόσεχε, δεν την θαύμαζε ή δεν της έλεγε ένα καλό λόγο;

Τα πνευματικά αμαρτήματα είναι πολύ πιο σοβαρά από τα σαρκικά, και μπορείτε να το καταλάβετε κάνοντας ένα παράξενο πείραμα. Πάρτε ένα βάζο με ένα έντομο η ένα μικρό ζωύφιο και μία φορά που θα είστε πολύ θυμωμένος-η εκπνεύστε μέσα στο βάζο για μερικά λεπτά για να εκτονώνετε τα συναισθήματα σας! Το έντομο, σε λίγα λεπτά θα είναι νεκρό οπότε αντιλαμβάνεστε πόση μεγάλη δύναμη έχει το μίσος.

Στα παιδιά πρέπει να διδαχτεί ότι οι γυναίκες όπως και οι άντρες δεν είναι αντικείμενα ηδονής, γιατί οι φιλήδονες ορμές θα τα κάνουν να μην έχουν συναίσθηση του τι προξενεύουν με το να εκμεταλλεύονται. Ανεβάστε τον πήχη του μπράβο, η επικρότηση να υπάρχει για έναν άθλο, για ένα επίτευγμα... όχι για τον ποιος κέρδισε, πόσες/πόσους "μάγεψε" με την παρουσία του/της, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να τα ενθαρρύνετε να συναναστρέφονται μεταξύ τους τα δύο φίλα. Δείτε με πόση “σοφία” και μαεστρία μπορεί να εξαπατούν ο ένας τον άλλον για να πέσουν στο κρεβάτι, και δείτε πόσοι ξέρουν να ξυπνήσουν τα ιδανικά του συντρόφου του. Τι χαρά μπορεί να έχει ένας άντρας ή μια γυναίκα όταν βλέπει τον σύντροφο του μόνο για το σεξ; Λογικό είναι να βαρεθεί, να θελήσει άλλο σύντροφο γιατί απλά δεν μπορεί να φτάσει μακριά ένα τέτοιο ζευγάρι!

Διάφοροι πολεμιστές, ιππότες από μυστικά τάγματα και άλλα διάφορα, μπορεί να διαβάσουμε πως έκαναν σεξ ή μη ολοκληρωμένο σεξ μεταξύ τους για να αυξήσουν την αρσενική τους ενέργεια ώστε να έχουν δύναμη στα βασανιστήρια που μπορεί να υποστούν ή για να έχουν παραπάνω δύναμη, ή και υπερφυσικές δυνάμεις.

Οι υπερφυσικές δυνάμεις αναπτύσσονται πολύ αργά, χωρίς όμως την θηλυκή ενέργεια δεν μπορεί κάποιος να φτάσει ψηλά, και είναι όπως το φαγητό που παρασκευάζεις όπου μόνο με ένα στοιχείο δεν μπορείς να μαγειρέψεις!

Αυτό που θα μπορούσαν να αποκτήσουν είναι παραπάνω θάρρος και κουράγιο, πράγματα που θα μπορούσαν να αποκτηθούν και από μία συχνή ομαδική προσευχή η κάποιο διαλογισμό. Όπως και να έχει δεν μπορεί να αναπτυχθεί κάποια δύναμη, να ανέβει η σεξουαλική ενέργεια, γιατί δεν μπορείς να τους αγαπάς, να τους σέβεσαι, να τους ποθείς, να τους θαυμάζεις όλους ενώ είσαι μέσα σε τόσα ηδονισμένα κορμιά! Αν ναι για πόση ώρα; Είναι αμοιβαίο; Ακόμα και αν είναι έτσι για πόσο καιρό θα είναι;

Για κάτι παραπάνω απαιτούνται ένας άντρας και μία γυναίκα, τέλος!

Σε άλλες ιστορίες μπορούμε να ακούσουμε όπως στο ναό της Αφροδίτης στην αρχαία Κόρινθο για τις ”ιερές” πόρνες όπως τις έλεγαν όπου ήταν σε ναούς και έκαναν σεξ ώστε η θηλυκή ενέργεια να διαχέεται και η γη να είναι γόνιμη και άλλα διάφορα, όπου δεν παίζει ρόλο αν η γη είναι γόνιμη ή όχι αλλά πιο σημαντικό ρόλο παίζει η πρόθεση, το συναίσθημα και η πίστη του ανθρώπου γιατί ενσαρκώνεται στην ύλη.

Στις εποχές μας κυρίως και όχι μόνο υπόσχονται σε μαθητές ότι με κάποια σεξουαλικά όργια, με την “διαστρεβλωμένη Τάντρα” ή το ζωώδες σεξ, θα αποκτήσουν δυνάμεις θα ξεκλειδώσουν δυνάμεις, ή τους πείθουν πως η σεξουαλική ενέργεια είναι πανίσχυρη, εμείς ξέρουμε τα μυστικά, και άλλα πολλά παραμύθια…

Στους χώρους αυτούς δύο πράγματα γίνονται συνήθως. Το πιο σύνηθες, απλά εκμεταλλεύονται τον κόσμο για την δική τους κατώτερη ευχαρίστιση, και άντε μετά ο φαντασμένος μαθητής να καταλάβει τι παίζεται. Το δέυτερο είναι ότι όταν γίνεται σεξ, εκλύονται μεγάλα ποσά ενέργειας, όπου από αυτά τρέφονται κάποια αστρικά πλάσματα– ζιζάνια ακόμα και πνεύματα αποκτόντας μεγάλη δύναμη. Είναι το μεγαλύτερο έδεσμά τους, για αυτό και στις ιεροτελεστίες που κάνουν οι μύστες ή κάποια ομαδικά όργια, τα κάνουν ενώ είναι μέσα σε έναν κύκλο. Ο κύκλος είναι προστασία, και φροντίζουν να μην την παίρνουν τα αστρικά πλάσματα.

Πολλά πολλά πράγματα δεν θα γινόντουσαν αν δεν τρεφόντουσαν αυτά τα πλάσματα, διότι αποκτούν δύναμη και προκαλούν μεγάλο κακό. Με την ταυτόχρονη αύξηση του πορνό και του σεξ, ενώ είναι “χορτασμένοι” οι άνθρωποι δείτε πόσο αυξάνονται οι διαστροφές, οι κακοποιήσεις, οι βιασμοί κτλ. Υπάρχουν βέβαια και τα “καλά πνεύματα” που και αυτά τρέφονται βέβαια αλλά όχι τόσο εγωιστικά. Αυτό γίνεται και έρχονται όταν κάποιοι κάνουν έρωτα και όχι σεξ, βλέποντας ο-η άλλος-η τον σύντροφο όχι μόνο σαν σάρκα αλλά σαν μια θεϊκή έκφραση . Δεν βλέπουν το σεξ μόνο σαν ηδονή αλλά και σαν αγάπη σαν ανώτερο σκοπό και ζητάει o εραστής ή και οι δύο με το πνεύμα τους και την εσωτερική τους φωνή. Αυτά τα κάνουν κυρίως οι μάγοι που ο νους τους και το πνεύμα τους το μισό είναι εδώ και το άλλο μισό στον άλλον κόσμο, τα οποία αυτά μπορεί να σας φαίνονται τρέλες, αλλά είναι πράγματα που οι ενορατικοί τα βλέπουν και είναι αυτοί που έχουν ξεκλειδώσει το τρίτο μάτι, το πέμπτο τσάκρα δηλαδή!

Επανερχόμενοι λοιπόν αυτό που γίνεται, είναι γιατί θέλουν να ικανοποιήσουν πνεύματα και άλλες οντότητες για δικούς τους σκοπούς ή θέλουν με κάποιο τρόπο αυτό το ποσό ενέργειας για να το μεταφέρουν σε κάποιο κρύσταλλο, με την σκέψη τους κυρίως! Μην ξεχνάτε για μαγεία μιλάμε. Μπορεί βέβαια κάποιοι να μην είναι πραγματικοί άνθρωποι και να “τρέφονται” έτσι, είτε απλά είναι και αυτοί όπως και τα θύματα φαντασμένα και νομίζουν ότι κάτι κάνουν ή θα καταφέρουν. Όλα αυτά δεν είναι θέμα ιδιοτροπίας Θεού ή Διαβόλου είναι θέμα ολιστικής φυσιολογίας, κοσμικών τάξεων και συμπαντικών νόμων! Με πολύ βρώμικα ενεργειακά σώματα δεν πας κάπου καλά, και αυτό δεν ισχύει μόνο για τους ασύδοτους… Όλα μπορούν να αλλάξουν.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ:

Στην Ασία μερικοί γιόγκι παίρνουν τον μαθητή και του ξεδιαλύνουν, αποσαφηνίζουν τα πάντα ώστε να μην έχει φοβίες, ανασφάλειες, δογματικότητα, του διευρύνουν τον νου, κάνοντας νηστείες, αναπνοές, ζει όσο πιο φυσικά μπορεί! Ύστερα από χρόνια, όταν οριστεί ότι είναι έτοιμος του γνωρίζουν μία κοπέλα που να του αντιστοιχεί και αναλογεί σε όλα τα επίπεδα και μένουν μαζί για 3-5 μήνες χωρίς να την ακουμπάει αλλά να την θαυμάζει ως μια θεϊκή εκδήλωση! Εδώ να κάνουμε μία μικρή παρένθεση, πως κάτι ανάλογο γινόταν και στην αρχαία Σπάρτη, όπου τους έφηβους, και ιδιαίτερα τα αγόρια, τους είχαν συνέχεια σε δοκιμασίες και εκπαίδευση ώστε να μην “ξεφεύγει” το μυαλό τους με τις ηδονές. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά βέβαια αφού ήταν από τους πιο σεβαστούς πολεμιστές στην εποχή τους!

Μετά το πέρασμα αυτών των 3-5 μηνών λοιπόν, αγκαλιάζονται με αγνότητα, ώστε το σεξ να διαρκεί ώρες χωρίς να χάνουν πολλά σεξουαλικά υγρά. Είναι θα λέγαμε σεξουαλικοί σαολίν, ελέγχοντας πλεόν κάθε ορμή! Βέβαια για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν αγνοί και δυνατοί σωματικά και πνευματικά. Αγκαλιάζονται και χαϊδεύονται και το βιώνουν όπως τα μωρά. Λέγεται κιόλας ότι ο πρώτος έρωτας του παιδιού είναι ο γονέας το οποίο έχει παρανοηθεί! Το μωρό δεν μπορεί να σκεφτεί ή να νιώσει τον έρωτα όπως ένας μεγάλος άνθρωπος, απλά για το μωρό έρωτας είναι μια αγκαλιά, ένα χάδι, είναι κάτι πολύ αγνό αλλά δυνατό για το μωρό... κάτι που εμείς δυσκολευόμαστε να το κατανοήσουμε γιατί απλά μιλάμε για μωρό, για παιδί, όχι για έφηβο ή ενήλικο. Ύστερα από χρόνια αυτοί γίνονται αθάνατοι στο γήρας, ο χρόνος δεν τους αγγίζει, οι ορμόνες δεν πέφτουν, αναγεννιούνται τόσο τα κύτταρα τους που μένουν σταθεροί, και υπερτερούν πνευματικά σε σύγκριση με τον μέσο σημερινό άνθρωπο.

Αυτοί οι άνθρωποι μένουν στην αφάνεια και βοηθούν τις κοινωνίες αλλά ποτέ δεν μαθαίνεται ή απλά απολαμβάνουν την ζωή. Πολλοί θα πουν μα καλά δεν βαριούνται; Όχι δεν βαριούνται! Δεν είναι μαρτύριο η αθανασία. Το αν θα βαρεθείς είναι θέμα κατάστασης συνείδησης! Όσο είσαι ενωμένος με το θείο, δεν μπορείς να βαρεθείς ίσα ίσα που θες και άλλο! Αυτοί λοιπόν μπορούν αργότερα να πηγαίνουν και σε άλλες διαστάσεις με τα ενεργειακά τους σώματα και να απολαμβάνουν τα υπο-επίπεδα της κάθε διάστασης που μπορούν να φτάσουν και μετά να ξανά επιστρέφουν στα φυσικά τους σώματα. Θυμηθείτε τα φτερά στο κηρύκειο.

Η αθανασία γίνεται μόλις το 7 τσάκρα ανοίξει (δηλ. το 7ο τσάκρα που βρίσκεται στην κορώνα της κεφαλής) μεγαλώσει σαν ανθισμένο λουλούδι δηλαδή. Έτσι όπως το λουλούδι έχει πέταλα έτσι και το τσάκρα έχει ακτίνες παχιές και μοιάζει σαν λουλούδι. Τότε αρχίζει και περιστρέφετε πολύ γρήγορα και ακτινοβολεί, αυτό το λένε το λουλούδι της ζωής, τρέφει με τόση πολύ αιθερική ενέργεια το σώμα που μένει αθάνατο στο γήρας.

Με λίγα λόγια το 7 τσάρκα απορροφά και διανέμει τόση ενέργεια ώστε το σώμα που τη δέχεται νικά το γήρας. Βέβαια δεν λέμε οτι είναι άφθαρτοι! Η αφθαρσία είναι άλλο επίπεδο αθανασίας, όπως και η αναγέννηση και η ανάσταση. Το να μιλάμε για αθανασία είναι σαν να μιλάμε για κλωνοποίηση στο μεσαίωνα ή τρελός θα ονομαστείς ή βλάσφημος και αιρετικός. Πολλοί στρέφονται προς την τάντρα, η οποία στην ουσία σου διδάσκει να μην είσαι ζωώδης και να έχεις ένα πιο ευγενή και εκλεπτυσμένο τρόπο απόλαυσης! Το κακό είναι ότι πολλοί χάνονται σε δυσνόητες διδασκαλίες και άκαρπες φιλοσοφίες!

Το ταντρικό σεξ από μόνο του δεν σε φτάνει στην αθανασία του γήρατος αλλά είναι στάση πνεύματος και ζωής! Δεν νιώθουν ζήλιες κτητικότητα, μίσος, δεν δολοπλοκούν με το μυαλό τους! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θυμώνουν, άνθρωποι είμαστε, απλά δεν προσκολλούν, δεν καταναγκάζουν τον εαυτό τους, γίνονται ήλιοι, λάμπουν χωρίς να περιμένουν κάτι ή να έχουν ανάγκη κάτι άλλο για να λάμψουν! Αγαπούν χωρίς να περιμένουν ανταπόκριση, “αγαπάτε αλλήλους” που λέμε!

Για να φτάσει κάποιος σε αυτό, πρέπει να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο κάθαρσης με νηστεία, διαλογισμό, αυτοκριτική, αυτογνωσία, να έχει έναν υψηλό σκοπό. Να λάμπουν σαν ήλιοι και να συμπεριφέρονται σαν μέλισσες! Να κρατούν δήλαδη όλα τα καλά- γύρη και να προχωρούν... σιγά σιγά μέσα τους, μαζεύοντας το μέλι. Αυτά έπρεπε να διδάσκουν οι ιερείς και όχι να στήνουν στο τοίχο τον καθένα για το τι είναι αμαρτία και τι όχι γεμίζοντας τον φόβο και ενοχές!

Από την άλλη όμως μπαίνει και ένα σωτήριο φρένο έτσι στο ζώο που έχουμε μέσα μας με το φόβο της αμαρτίας, αλλιώς έτσι όπως είναι σήμερα η μάζα μπορεί να μετατρέψει μια πολιτισμένη κοινωνία σε ζούγκλα!


Πήγαινε: στην Αρχή της ΣελίδαςΆλλοι βλέπουν το σεξ μόνο σαν τεχνική μόνο για ηδονή όπως τα ζώα, άλλοι βλέπουν το σεξ σαν ένωση με αγάπη και δημιουργία και άλλοι το βλέπουν σαν εφαλτήριο για να γίνουν θεοί.

Οι γονείς δεν πρέπει να το προτρέπουν στο παιδί να “φυλάει” για παράδειγμα την γιαγιά η τον παππού κ.τ.λ. για να είναι χαρούμενοι και να ικανοποιήθουν εκείνοι! Το παιδί δεν θέλει να φυλάει κόσμο, αλλά το κάνει γιατί το προτρέπει ο “θεός” του δηλαδή ο γονιός του, και ένα παιδί θα κάνει πολλά για να έχει χαρούμενο το “θεό” του. Το πρόβλημα σε όλο αυτό είναι ότι θα γίνει ένας άνθρωπος που θα ενδίδει! Μια κοπέλα που θα είναι εύκολο “θύμα σεξουαλικά” για τους άντρες, ή θα είναι ένας άντρας που θα λυγίζει εύκολα στις προτροπές των γυναικών, ιδίως όταν θα επιμένουν! Αφήστε το παιδί σας ελεύθερο να κάνει αυτό που νομίζει σωστό και νιώθει!

Για αυτους που δεν εχουν σύντροφο τώρα, η αυτό-ικανοποίηση είναι κάτι το φυσικό και δείχνει ζωή και ενέργεια δεν είναι κάτι το: αμαρτωλή πράξη! Είναι “αμαρτία”, και είπαμε τί είναι αμαρτία, όταν γίνει τρόπος ζωής και φθείρεις τον εαυτό σου πολύ αποκτώντας πλέον πάθη. Όταν έχεις ορέξεις είναι σαν να έχεις ένα τσούρμο πιτσιρίκια και να σου χτυπούν την πόρτα και το σαλόνι “άντε ρε άνοιξε μας να βγούμε έξω να παίξουμε…”!

Αν τα αφήσεις θα ξαναέρθουν αλλά θα είναι κουρασμένα και αποδυναμωμένα, αν τα αφήνεις συνέχεια έξω θα σου φέρουν κακές παρέες (πάθη-αδυναμίες). Αν δεν τα αφήνεις έξω και τα πολεμάς τιμωρώντας τα και θεωρώντας τα αμαρτία και διαβολικά θα δημιουργήσεις ντροπές ενοχές και νευρώσεις! Αν τα προτρέψεις να πάνε πάνω να διαβάσουν, θα μορφωθούν και θα σου παράγουν έργο στο μέλλον, και κάποιες φορές άμα δεν πάει άλλο άφηνε τα να ξεσκάνε και αυτά. Τα παιδιά συμβολίζουν την σεξουαλική ενέργεια, το σπίτι το σώμα σου, και η προτροπή να πάνε πάνω είναι ο ανώτερος σκοπός σου.

Μπορεί κάποιος-α εκείνα τα λεπτά που έχει ορμές, να στείλει αυτή την ενέργεια προς το μυαλό εστιάζοντας για εκείνα τα λεπτά μόνο στο στόχο, στο όνειρο του. Τότε σιγά σιγά αναπτύσσονται κέντρα και δυνάμεις που θα σου φτιάξουν τον δρόμο για το όνειρο σου, είτε είναι αυτό το όνειρο να μάθεις μια ξένη γλώσσα, ένα πτυχίο, μία τέχνη ένα σύγγραμα, μία δύναμη οτιδήποτε θέλεις πραγματικά και βγαίνει από μέσα σου με λίγα λόγια!

Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα και επικίνδυνα μυστικά για αυτό φρόντισαν ή να νιώθεις αμαρτωλός ή άξιος όταν το σπαταλάς!

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος; Αυτό είναι το νόημα της ζωής; Λάθος! Αυτός είναι ο μισός δρόμος, και το τέρμα δεν είναι μόνο ένα. Στο μέλλον μετά από χρόνια άσκησης από ένα σημείο και μετά αρχίζει να μειώνεται δραματικά ο φόβος στον άνθρωπο. Θυμηθείτε τους αρχαίους Έλληνες πόσο ατρόμητοι ήταν σε σύγκριση με τους υπόλοιπους... ήταν ερωτικός λαός αλλά με σύνεση.


Πήγαινε: στην Αρχή της Σελίδας

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Αλχημεία σεξουαλική με ομοφυλόφιλους-ες δεν γίνεται όσο και να προσπαθεί ή να το θέλει κάποιος! Άλλο σαρκική ευχαρίστιση και ηδονή και αλλο ενεργειακή πληρότητα! Ακόμα και αν γινόταν, δεν υπάρχει η θηλυκή ή αρσενική ενέργεια γιατί το άλλο υλικό δεν οδηγεί κάπου, δεν εξευγενίζετε κάτι. Στους ομοφυλόφιλους-ες απλά ανακατεύονται οι ενέργειες τους σαν είναι πλυντήρια χωρίς απορρυπαντικό, μοιάζουν σαν αεροπλάνα χωρίς φτερά. Βέβαια στις μέρες μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια διαστρεύλωσης των προτύπων και της σεξουαλικής ελευθερίας, εξωμειώνοντας το σαρκικό “εγώ” με τις λεπτοφυείς ενέργειες! Ενέργεια πάλι παράγεται, αλλά για ποιον…; Το γιατί υπάρχει αυτή η έξαρση και η προώθηση ώς φυσιολογικό είναι θέμα άλλου άρθρου.

Η σεξουαλική αλχημεία γίνεται με ετερόφυλα ζευγάρια. Πρέπει να μην βλέπει ο ένας τον άλλον μόνο σαν σάρκα ή κάποιο συμφέρον, αλλά οτι κάνει έρωτα με μια ψυχή! Σημασία έχει βέβαια αυτό να είναι αμοιβαίο! Είναι λίγο δύσκολο εν μέρη όμως, γιατί αυτό προκαλεί αισθήματα ενότητας και αποτραβιούνται από μέσα τους. Υπερισχύει το “εγώ” και αρχίζουν οι λογισμοί… “Τι εγώ με αυτήν-ον;”, “Για πάντα μαζί; Μπορώ να έχω καλύτερη-ο” και άλλες τέτοιου είδους παρεμβολές! Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η δράση της αλχημείας κατά πολύ ως και τελείως.

Για να γίνει κάτι τέτοιο πρώτα από όλα, τα υλικά πρέπει να κοχλάσουν! Πρέπει να βράσει το αίμα, να υπάρχουν ματιές, χάδια, λόγια που να αγγίζουν την ψυχή και το κορμί! Η σεξουαλική αλχημεία είναι ανακάτεμα πνεύματος και ύλης! Δεν θέλει βιασύνη και είναι προτιμότερο να καθυστερήσει όσο γίνεται η διείσδυση και ακόμα καλύτερα να μην χαθούν τα υγρά.

Δεύτερον η επανάσταση θέλει “πολλούς”! Έτσι όπως ηδονίζονται κάποια σημεία του σώματος, έτσι μπορεί να ηδονιστεί και κάθε πτυχή του! Αυτό γίνεται με πρόθεση για κάτι τέτοιο, με παράταση της διείσδυσης με χάδια και φιλία στο σώμα γενικώς, αλλά και να είναι όλα αμοιβαία! Να μην γίνεται με κάποιο σκοπό, αλλά σαν απόλαυση σαν προσφορά ο ένας στον άλλο, ένα παιχνίδι δυο σωμάτων. Η ηδονή είναι σαν μια επανάσταση όσο πιο πολλά άτομα-σημεία του σώματος διεγερμένα ”οργισμένα-άτομα” τόσο μεγαλύτερή και επιτυχία!

Τρίτων, “ο χορός θέλει δύο”. Ύστερα από όλα αυτά αλλά και κατά την διάρκεια όλων αυτών σημασία έχει το φιλί! Με το φιλί μεταφέρει ο ένας στον άλλον μεγάλο ποσό ενέργειας όταν κατά το φίλημα, υπάρχει μια πολύ μικρή συνεχής εισπνοή 50% από την μύτη και 50% από το στόμα! Συνήθως κοντά στο στόμα και πρόσωπο είναι τα πιο σημαντικά σημεία. Όταν εκείνες τις στιγμές αλλά και κατά την διείσδυση είναι πολύ κοντά τα μέτωπα, η περιοχή του μετώπου ενεργοποιείται νιώθοντας μία διέγερση σαν ρεύμα, η σαν μια ένωση, μία μπάλα, ανάλογα τον άνθρωπο! Αυτό είναι η διαδικασία που περνάει αιθερική ενέργεια από τα τσάκρα του ενός στον άλλον και γίνεται η αναβάθμιση! Κατά την διείσδυση ας συμμετέχει ο καθένας με τον τρόπο του.

Τέλος το γλέντι δεν σταματά! Η σεξουαλική αλχημεία δεν σταματά εκεί μόλις τελειώσει ο έρωτας! Μετά υπάρχει το γέλιο, τα χάδια, οι αγκαλιές, η κουβέντα, το παιχνίδι, ο ύπνος μαζί! Πρέπει να είναι αμοιβαία αυτά και αληθινά ή έστω να υπάρχει προσπάθεια!

Όλα πρέπει να είναι αμοιβαία! Είναι αυτό που λέμε “δίνω ψυχή και σώμα” αλλιώς έχουμε απλά σεξ. Έρωτα όχι σεξουαλική αλχημεία. Για αυτό για να υπάρξει ένα τέτοιο ζευγάρι πρέπει να εξαλειφθούν οι ντροπές, οι αναστολές να έχουν την απαραίτητη παιδεία και γνώση και να ξέρουν μερικά πράγματα. Για αυτό και έγινε αυτή η ανάρτηση

Δεν χρειάζεται να γίνεται η πράξη αμέσως και βιαστικά! Ειδικά στις αρχές αν ένα ζευγάρι είναι σε αυτό το μήκος κύματος μπορεί να βρίσκει άλλες λύσεις! Έχει σημασία να εμβαθύνουν ψυχικά ο ένας προς τον άλλον. Σαν συμπεριφορά δεν μπορούμε να χαλάμε τις αγάπες των άλλων! Με τον καιρό μειώνονται οι τάσεις για σέξ και αυξάνονται οι τάσεις για εργασία μεταξύ του ζευγαριού, πνευματική ή υλική, και υπάρχει μεγαλύτερη χαρά!

Μιλώντας και δείχνοντας τέτοια πράγματα ο άλλος-η αλλάζει και ανοίγει το μυαλό του! Γίνεται δεκτικός. Όσα πιο πολλά μαθαίνει κάποιος, τόσο πιο πολύ κατανοεί! Απαιτείτε λίγο θάρρος όταν είναι να δείξεις κάτι το τελείως διαφορετικό! Στην αρχή αν υπάρχει διστακτικότητα ή άρνηση είναι φυσιολογικό. Τώρα αν κάποιοι δεν είναι ερωτευμένοι και θέλουν να το δοκιμάσουν έτσι, και πάλι μπορεί να γίνει η σεξουαλική αλχημεία, ανάλογα τις προθέσεις που θα έχουν στην καρδιά και το πνεύμα.

Το όφελος από όλη αυτή την διαδικασία είναι ότι τα ζευγάρια, αποκτούν μια χαρά που τους δίνει τόση δύναμη που αντέχουν τα πάντα! Ακόμα και να χωρίσουν αποκτούν τρομερή ψυχική κράση, θάρρος και χαρά που μένει ανεξίτηλη! Αν όλα είναι αληθινά μετά από τρία, πέντε, δεκαπέντε χρόνια ανάλογα, σταματάνε να γερνάνε σιγά σιγά.

ΣΕΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΑΓΑΠΗ.... ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στις κλασικές αντιλήψεις, γιατί το πράμα πάει πολύ πιο πέρα. Γνωρίζοντας τα όλα αυτά ένας νέος άνθρωπος που τώρα ξεκινάει την σεξουαλική του ζωή και όχι μόνο ένας νέος, θα μπορεί να κάνει πολύ πιο καλύτερες επιλογές που στο μέλλον δεν θα μετανιώνει.

Να κρατάτε όλα τα ωραία είτε είναι λίγα είτε είναι πολλά! Τα άσχημα να τα πετάτε.

Θα σας μένει μια γλυκιά γεύση. Στο σύμπαν υπάρχει άπειρη αφθονία, δεν υπάρχει ένας ιδανικός σύντροφος υπάρχουν χιλιάδες ιδανικοί, μην απογοητεύεστε. Αυτός είναι ένας απαραίτητος βασικός κανόνας, η ευγνωμοσύνη ευφραίνει τον ουρανό και φέρνει πλούτο.


Πήγαινε: στην Αρχή της ΣελίδαςΠηγες


Wilson, Robert Anton (1988) Sex, Drugs and Magick: a journey beyond limits; revised ed. (First ed. entitled Sex and Drugs: Chicago: Playboy Press, 1973)

Stone, Karl. "The Moonchild of Yesod: A Grimoire of Occult Hyperchemistry." (2012).

Evola, Julius (1993). The Yoga of Power: Tantra, Shakti, and the Secret Way. Inner Traditions.

The Kama Sutra of Vatsayayana, Sir Richard Burton, translator (1883)

De Nuptis Secretis Deorum Cum Hominibus - Sexual magick, Aleister Crowley

Man and Woman in Light of Spiritual Science, Rudolf Steiner, 1908

How to Know Higher Worlds: A Modern Path of Initiation (1904–5), Rudolf Steiner

Theosophy: An Introduction to the Spiritual Processes in Human Life and in the Cosmos, Rudolf Steiner, 1904

Magical Passes: The Practical Wisdom of the Shamans of Ancient Mexico, 1998.

D. R. Butler, “Instant Cosmic Consciousness,” in John White, ed., Kundalini Evolution and Enlightenment, Garden City, NY: Anchor, 1979, p. 47.

The Serpent Power: The Secrets of Tantric and Shaktic Yoga, 2000, Arthur Avalon

Stone, Karl. "The Star of Hastur: Explorations in Hyperchemistry." (2015).

Urban, Hugh B. (2006) Magia Sexualis: sex, magic, and liberation in modern Western esotericism. Berkeley: University of California Press

Schreck, Zeena and Nikolas Demons of the Flesh: The Complete Guide to Left Hand Path Sex Magic. (2002) Creation Books

"Therapy Wave"

"psaras9"

"Awaken"


Η εφαρμογη μας για το κινητο σου

Κατέβασε και εσύ την εφαρμογή μας για το κινητό σου "Ancient Greece Reloaded"